woensdag 28 maart 2018

Zegel stempel met waxkaars testen

We gaan terug iets testen: de waxkaarsjes en 'zegel'stempel

Op de website Wish kocht ik deze 'zegel' stempels: N & L

Wou eigenlijk L voor mijn naam (Lisa) maar zag mijn kids al afkomen dat L ook voor Lucie stond en Nina had dan geen blablabla...twas maar 2€ dus commotie vermeden en dus alle 2 gekocht :)

Vind ze er wel heel leuk uitzien met het houten greepje en zo! Ik kocht al tijd geleden deze kaarsjes en dus voor de eerste keer testen maar!
Bakpapier bij de hand genomen om te testen! Hierdoor kon je ze er gemakkelijk afnemen en daarna bv met lijmpistool kleven op een envelop dat je sluit.

Zou ook wel jammer zijn als je wacht tot je het doet met een envelop dat je echt wil versturen want als deze dan mislukt... .


De truc was dus om de druppels telkens op dezelfde plaats te laten vallen zodat een mooi mini 'plasje' vormde:Niet altijd evident want als je het iets te schuin hield (ik wou natuurlijk dat het wat vooruit ging) dan ging het vlammetje al heel snel uit. Na een paar probeersels begon het er toch te lukken:Conclusie: was wat prutswerk want kaarsjes gingen wel snel uit maar deze die gelukt zijn zien er wel héél leuk uit!

Daarna wou ik het ook eens proberen met glitter lijm die ik ook nog had liggen voor lijmpistool:
Afbeeldingsresultaat voor glitter lijm sticks

Op dezelfde manier te werk:


Door de glitter zag je eigenlijk wel niet zo opvallend de letter maar wel als je hem 'perfect schuin hield in het licht' zoals hier dus :)De hoofdjes zagen er ook wel leuk uit....love kleurtjes é!

Toedels!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten