zondag 15 juni 2014

Uitstap tip: Au milieu

We hebben ons ingeschreven voor de fiets/feest uitstapje van Au Milieu!


Op zondag 22 juni verzamelen we om 10u30 aan de Kweekschool in de Kolverikstraat in Wevelgem voor een fietstocht van een kleine 14 km naar een groene locatie ergens op de grens tussen Frankrijk en België. Er is ruimte voor een aangename pauze tussendoor én verrassendeanimatie onderweg.
Zorg zelf voor een picknick, je eigen eetgerief, speelgoed… zo voeg je je eigen toets toe aan deze dag.Geen zin of tijd om een picknick samen te stellen of gewoon een grote honger? Op de geheime locatie voorziet Au Milieu ook een BBQ met braadworsten en drankjes (tegen een klein prijsje).Au Milieu vraagt jouw engagement! We nodigen je uit om zelf (geheel vrijblijvend) enkele elementen voor een zinnenprikkelende dag te vervoeren. Bij inschrijving kan je je opgeven voor het vervoeren van een beetje extra bagage.
Op de geheime locatie is er live muziek, ludieke animatie voor jong en oud, zomerspelletjes en een aantal opmerkelijke zottigheden 
Au Milieu draagt zorg voor het klimaat: auto’s niet toegelaten dus! Houd de geheime groene locatie ook mooi groen en deponeer vuilnis in een vuilnisbak of neem het terug mee naar huis.Toiletten zijn voorzien op ons groene plekje, dus bomen bewateren hoeft niet.
Help! Je hebt geen fiets? Geen nood. In samenwerking met Mobiel voorziet Au Milieu enkele (huur)fietsen zodat je dit mobiele festival niet hoeft te missen. Vergeet niet bij inschrijving je fietsnood te vermelden.

Ondertussen hebben we hier ook, per persoon, een coole goodie bag ontvangen met poster, info en andere leuke spullen in! Super cool


Zie hun website voor andere info of om gewoon direct in te schrijven: Au Milieu

Wij kijken er al naar uit!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten